MAGNET - CASSIOPEIA

CASSIOPEIA një nga trembëdhjetë rezidencat e masterplanit Magnet,projektuar për të fituar maksimalisht hapësira të mirë shfrytëzuara . 

Objekti ka për qëllim që të jetë katalizator i një jete më të pasur shoqërore, duke siguruar më shumë transparencë, më shumë kontakt vizual me ambientet e përbashkëta. Cassiopeia është një ndërtesë hibride që përmban disa tipologji të akomodimit që të plotesojë kërkesat e ndryshme të banorëve. 

“Daniel Libeskind”

Këndet e objektit shkrihen natyrshëm me gjelbërimin përreth. Në këtë konfigurim zhvillimi karakterizohet nga cilësia e hapësirave të përbashkëta , duke i dhënë rëndësi rrugicave që lidhin një ndërtesë me një tjetër. Gjithashtu shkallët si element kryesor, me ndricim dhe ajrim natyral i rrisin vlerat ndërtesës .

Thjeshtësia e formës, ngjyrës dhe materiale i japin ndërtesës shprehje bashkëkohore.

Udhetim në lagjen Magnet

Apartamente apo penthouse?! Ballkon apo verandë?! Ju bëni ​zgjedhjen tuaj.

Projekti


Lexo Më Shumë

Studio Daniel Libeskind

Studio ka disa projekte nën ndërtim, duke përfshire rizhvillimin e të njohurës Fiera Milano Fairgrounds nga City Life; Kö-Bogen, një kompleks zyrash dhe dyqanesh në Düsseldorf;  dy zhvillime të lartësive të mëdha, Kulla L në Toronto dhe Reflections në Keppel Bay,  nje zhvillim rezidencial prej  185 800 metra katror në Singapor. Lexo më shumë.

Kontakt SHPK

Kontakt SHPK - Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë. Lexo më shumë


Daniel Libeskind Shprehet Për Magnet:

Na ndiqni në facebook

Leja e Ndërtimit

Çmimet Tona

Apartamente:
830 Euro/m2

Veranda (Apartamenti):
500 Euro/m2

Dyqane:
1500 Euro/m2

Veranda (Dyqane):
750 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2

Depo:
500 Euro/m2

 

Mundesi Kreditimi

Lajmerohuni

Regjistroni emailin tuaj per tu informuar mbi ecurine e punimeve ne rezidencen Magnet!

WWW.MAGNET.AL

Shkarkoni Broshurën Lyra

Vendndodhja

UJË, DIELL, AJËR - Elementë të natyrës të risjelle në qytet nëpërmjet zhvillimit të kompleksit rezidencial “MAGNET”. Pikërisht aty ndodhemi ne! Një zonë në zemër të qytetit dhe njëkohësisht larg zhurmave të tij, e që sikundër e kemi quajtur “MAGNET” tenton të tërheqë çdo gjë rreth vehtes!